Известие

Collapse
No announcement yet.

Добре Заварили :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добре Заварили :)

Здравейте колеги вече официално и аз съм във вашите среди , преди няколко дена си взех и аз една 156 и засега смятам че съм попаднал на доста добър екземпляр, много запазена , в много добро състояние и много интересен цвят - червена, вярно не всички ще одобрите двигателя , но на мен ми е перфектен 1.6 тс Искам да изкажа хиляди благодарности на нашия колега от форума Bonev с когото обикаляхме като луди из софия с надежда да срещна моята 156- но така и не я намерих там! И искам още нещо да кажа в софия е пълно с боклуци по автокъщите бъдете много внимателни! При първа възможност ше кажа снимка на италианката !
    Весели празници!

поздравления колега и добре дошъл,
    от къде си взе красавицата?

Comment

От Самоков!намерих я в мобилето!

Comment

Айде Дидо да ти е честита и остана само да почерпиш
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Дълго и безаварийно да се радваш на колата .. все пак наслаждавай се внимателно и разумно- защото човешкото здраве и щастие са най ценното нещо което притежаваме ....... весели празници и умната.
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщение
            От Самоков!намерих я в мобилето!
            Я, вчера бях в Самоков. Много сняг имате там бе.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Бравос.....бравос и на бонев че ти е отделил време......
              Само така.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аре честито и от мен майна да си я джъткаш със здравенце и безаварийно...

п.с Винаги много ме е радвало когато голямото ни семейство се увеличи с още някой нов колега, ейй ства ми едно такова топло на сърчицето
                SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                  Аре честито и от мен майна да си я джъткаш със здравенце и безаварийно...

п.с Винаги много ме е радвало когато голямото ни семейство се увеличи с още някой нов колега, ейй ства ми едно такова топло на сърчицето

Аз пък винаги се радвам когато влизам в някакво ново общество в което знаеш че хората се сериозни и че винаги можеш да разчиташ на тях! Колкото до софиянци нямам търпение да дойда на вашите сбирки , защото в момента живея в сф вече имам връзките в люлин надявам се и на друго място да има познати !

Comment

Честитих ти по тел-а ама и тука да се запиша:
                    ЧЕСТИТО-О-О-О, СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я КАРАШ, БЕЗАВАРИЙНО И МНОГО МАЦКИ ДА ОМАГЬОСАШ В НЕЯ!!!
                    Винаги си добре дошъл при нас! Весели празници братле!!!
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

4естито колега.....Безавариина........

ALFA 145 1.6 ТS `97
                      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Working...
                      X